Ciasteczka orzechowo-maślane z mini kawałkami czekolady
Ciasteczka orzechowo-maślane z mini kawałkami czekolady wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 12 centów za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 151 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasteczka orzechowo-maślane z mini kawałkami czekolady, Ciasteczka na śnieżki z mini kawałkami czekolady, oraz Czekoladowe Orzechowe Masło Orzechowe Lava Cookies.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło, masło orzechowe, i oba cukry w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku i wanilii. Ubić w mieszance mąki. Wymieszać z czekoladą. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce. Przed uformowaniem ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej.)
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Używając 1 poziomu łyżki stołowej dla każdego ciastka, rozwałkuj ciasto między dłońmi na 1-calowe kulki. Ułóż 1 cal od siebie na przygotowanych arkuszach.
Piec 1 arkusz na raz, aż ciasteczka są złotobrązowe, o 12 protokół.
Ostudzić na arkuszach na stojakach 5 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaków i schłodzić. (Można dokonać 5 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami papieru woskowanego w temperaturze pokojowej.)