Chutney z boczku, kopru włoskiego i jabłka

Chutney z boczku, kopru włoskiego i jabłka
Need a przyprawa bezmleczna? Boczek, Koper i jabłko Chutney może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $6.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 2150 kalorii. Jeśli masz zmielone nasiona kopru włoskiego, cukier, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa kasztanowo-Koprowa z chutneyem jabłkowo-orzechowym, Farsz Jabłkowy, Boczek I Koper Włoski, oraz Burgery z szałwii Żubrówki z boczkiem balsamicznym Chutney jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię; dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wylać wszystko, ale 3 łyżki tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać pokrojony w kostkę koper włoski, tymianek, czosnek i jabłko. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodać nasiona kopru włoskiego i gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty. Wymieszaj sok z cytryny, skórkę z cytryny, cukier i liście kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Zdjąć chutney z ognia, doprawić solą i pieprzem i ostudzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić tymianek, wymieszać z boczkiem i podawać chutney z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn