Chutney Pomidorowy

Chutney Pomidorowy
Pomidor Chutney wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 62 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Niewiele osób lubi tę przyprawę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego imbiru, mielonych goździków, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, Chutney pomidorowy, jak zrobić Chutney pomidorowy, oraz cebula pomidor Chutney, jak zrobić cebula pomidor Chutney dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 7 składników umieścić w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać cebulę i pozostałe składniki; wymieszać do połączenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn