Chutney figowo-imbirowy

Chutney figowo-imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Chutney Figowo-imbirowy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz miód, skrystalizowany imbir, figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Imbir Chutney lub Inji Chutney / Przystawka do Idli Dosa, Chutney Żurawinowo-Imbirowy, oraz Chutney pomidorowo-imbirowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w rondlu nonaluminum; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż syropy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj figi, nasiona gorczycy i goździki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż figi będą po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Zdjąć z ognia; wyrzucić goździki i dodać ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn