Churro Bites

Churro Bites
Przepis Churro Bites może zaspokoić Twoje Europejskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Churro Bites, Easy Churro Bites, oraz Pieczone Mini Churro Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać 2 cale oleju do 350 stopni F w szerokim 3 1/2 do 4-quart ciężki garnek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć 1 szklankę wody i laskę cynamonu i doprowadzić do wrzenia. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać masło, cukier i sól i mieszać, aż cukier się rozpuści i masło się rozpuści. Wyłącz ogrzewanie. Używając drewnianej łyżki, szybko mieszaj mąkę, aż będzie dobrze połączona i powstanie błyszczące ciasto. Odstawić patelnię na średni ogień i gotować ciasto, mieszając, aż zacznie odrywać się od boków patelni, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść ciasto do średniej miski i ostudzić, o 5 protokół. Ubij jajka, po jednym na raz, energicznie mieszając po każdym dodaniu, aż jajko zostanie całkowicie włączone (ciasto będzie lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przełożyć Ciasto Do Woreczka z ciastem i wyłożyć 1-calowe kawałki, przecinając ciasto nożyczkami co cal, do gorącego oleju. Smaż churro bites, 6 na raz, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Przywróć olej do 350 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
Połączyć cukier i cynamon w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Do meksykańskiego sosu czekoladowego: doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wyłączyć ogień i dodać posiekaną czekoladę, mieszając do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3
Podawać na ciepło jako sos do maczania do churro bites.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
4
Ciepłe churro rozwałkować w cynamonie z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Podawać meksykański sos czekoladowy obok do zanurzania churro bites.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
Niuanse truskawkowych słodyczy i lukrecji mieszają się zabawnie z czerwonymi jagodami i wiśniami. Połączenie aromatycznych tanin i świeżej kwasowości zapewnia gładką i dobrze zaokrągloną konsystencję, co z kolei prowadzi do kremowego wykończenia podniebienia.Ze względu na młodzieńczy charakter wina najlepiej podawać je lekko schłodzone. Jest to doskonały dodatek do hiszpańskich tapas, takich jak krokiety z dorsza, czarny budyń i czarny ryż, nie zapominając o zimnych daniach rybnych i makaronach.
Niuanse truskawkowych słodyczy i lukrecji mieszają się zabawnie z czerwonymi jagodami i wiśniami. Połączenie aromatycznych tanin i świeżej kwasowości zapewnia gładką i dobrze zaokrągloną konsystencję, co z kolei prowadzi do kremowego wykończenia podniebienia.Ze względu na młodzieńczy charakter wina najlepiej podawać je lekko schłodzone. Jest to doskonały dodatek do hiszpańskich tapas, takich jak krokiety z dorsza, czarny budyń i czarny ryż, nie zapominając o zimnych daniach rybnych i makaronach.
Nuances of strawberry sweets and liquorish mingle playfully with red berries and cherries. The fusion of flavorsome tannins and fresh acidity brings about a smooth and well-rounded texture, which in turn leads to a creamy finish on the palate.Due to the wine's youthful character, it is best to serve it lightly chilled. It is the perfect accompaniment to Spanish tapas such as cod croquettes, black pudding and black rice without forgetting cold fish dishes and pasta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn