Chrupka szałwia & parmezan wieprzowina z czerwonym jabłkiem coleslaw
Chrupka szałwia & parmezan wieprzowina z czerwonym jabłkiem coleslaw wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 44g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jogurtu naturalnego, jabłek o czerwonej skórze, liści szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 95%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Schab Parmezanowo-szałwiowy, Kotlety wieprzowe z parmezanem i szałwią, oraz Kotlety wieprzowe z sosem szałwiowym parmezanem.
Instrukcje
Ułożyć steki wieprzowe między dwoma arkuszami folii spożywczej lub papieru do pieczenia i bash wałkiem do ciasta, aż ok. Whizz chleba w maszynce do bułki tartej.
Dodać szałwię i pulsować jeszcze kilka razy, aby z grubsza posiekać liście.
Wymieszać w parmezanie i rozprowadzić na dużym talerzu. Doprawić czarnym pieprzem.
Jeden po drugim, zanurz każdy stek w ubitym jajku, pozwól, aby nadmiar kapał, a następnie naciśnij na bułkę tartą z obu stron. Odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej i smażyć steki przez 3-4 minuty z każdej strony, aż do ugotowania. W międzyczasie wymieszać kapustę, maślankę lub jogurt i jabłko, a następnie doprawić.
Podawaj steki z surówką i klinem cytrynowym, jeśli używasz, do wyciskania.