Chrupiący Tuńczyk z sosem Tuńczykowo-kaparowym

Chrupiący Tuńczyk z sosem Tuńczykowo-kaparowym
Chrupiący Tuńczyk z sosem Tuńczykowo-kaparowym może być tylko bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 601 kalorii, 55g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, musztardę dijon, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sos Pomidorowy, Tuńczykowy I Kaparowy, Tuńczyk W Sosie Pomidorowo-Kaparowym Bazylia, oraz Ciasta z tuńczykiem w sosie cytrynowym kaparowym.

Instrukcje

1
W blenderze puree tuńczyka z puszki z wywarem z kurczaka, majonezem, kaparami, sardelą, korniszonami, musztardą i octem z białego wina. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Tuńczyk KonserwowyTuńczyk Konserwowy
KorniszonyKorniszony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W małej misce wrzucić bułkę tartą, tymianek, natkę pietruszki i 1 łyżkę oleju; doprawić solą i pieprzem. Tuńczyka natrzeć 1 łyżką oleju i posypać przyprawionymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Na dużej, nieprzywierającej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj steki z tuńczyka i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż złoty zewnątrz, ale bardzo rzadko w ciągu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
5
Przenieść tuńczyka do deski do krojenia i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Łyżka sosu na talerze, top z plasterkami tuńczyka; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn