Chrupiący Tuńczyk z sosem Tuńczykowo-kaparowym
Chrupiący Tuńczyk z sosem Tuńczykowo-kaparowym może być tylko bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 601 kalorii, 55g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, musztardę dijon, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sos Pomidorowy, Tuńczykowy I Kaparowy, Tuńczyk W Sosie Pomidorowo-Kaparowym Bazylia, oraz Ciasta z tuńczykiem w sosie cytrynowym kaparowym.
Instrukcje
W blenderze puree tuńczyka z puszki z wywarem z kurczaka, majonezem, kaparami, sardelą, korniszonami, musztardą i octem z białego wina. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
W małej misce wrzucić bułkę tartą, tymianek, natkę pietruszki i 1 łyżkę oleju; doprawić solą i pieprzem. Tuńczyka natrzeć 1 łyżką oleju i posypać przyprawionymi okruchami.
Na dużej, nieprzywierającej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju.
Dodaj steki z tuńczyka i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż złoty zewnątrz, ale bardzo rzadko w ciągu, o 5 protokół.
Przenieść tuńczyka do deski do krojenia i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Łyżka sosu na talerze, top z plasterkami tuńczyka; podawać.