Chrupiący Tost Bananowo-Orzechowy
Przepis chrupiący tost z masłem bananowo-orzechowym może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 10 minut. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz miód, chleb pszenny, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chrupiące Masło Orzechowe, Banany I Czekoladowe Muffinki, Masło orzechowe i bananan na grzance, oraz Masło Orzechowe Banan Tost Francuski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło orzechowe i miód w małej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z płatkami.