Chrupiący Kurczak Smażony W Piekarniku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego kurczaka smażonego w piecu. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 75g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, bułka tarta, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prawdziwie Chrupiący Kurczak Smażony W Piekarniku, Chrupiący Kurczak Smażony W Piekarniku, oraz Piekarnik Smażony Chrupiący Płatek Kukurydziany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubij razem maślankę, szczypiorek, musztardę i ostry sos.
Wyjąć skórkę z piersi kurczaka, dodać kurczaka do miski i pozostawić do namoczenia przez co najmniej 30 minut lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj obramowaną blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Kurczaka wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić bułkę tartą w szerokiej, płytkiej misce. Zanurzyć kurczaka w bułce tartej i wrzucić dobrze do herbu.
Umieść kurczaka na przygotowanej blasze do pieczenia. Spryskaj kurczaka obficie sprayem do gotowania i piecz, aż zostanie tylko ugotowany, 25 do 30 minut.
Aby to danie było tylko trochę bardziej dekadenckie bez dodawania zbyt wielu kalorii, Lubię zetrzeć parmezan lub Pecorino Romano w mojej bułce tartej. Około 2 łyżki powinny dać ci ładny tandetny smak w skorupie.
Przedruk za zgodą from Mama 's Table to Mine by Bobby Deen, © 2013 by Bobby Deen Enterprises, LLCBorn in Georgia BOBBY DEEN jest synem słynnego gospodarza Food Network i bestsellerowej autorki książek kucharskich Paula Deen, a także gospodarza własnego show, The Cooking Channel' S Not My Mama ' s Meals. Bobby wraz ze swoim bratem Jamiem rozpoczął pracę w branży spożywczej w 1989 roku, dostarczając kanapki w ramach firmy matki, the Bag Lady. Następnie trzy Deeny połączyły siły, aby otworzyć restaurację lady & Sons w Savannah. Bobby jest stałym gościem w "today", "Good Morning America", "Rachel Ray" i "dr Oz Show". Jest częstym gościem w wielu programach Food Network, w tym w domowej kuchni Pauli.Prace pisarki Melissy CLARK pojawiają się w The New York Times, Food & Wine, Martha Stewart i Real Simple. Współpracowała również przy ponad dwudziestu książkach kucharskich, z których jedna otrzymała zarówno nagrodę Jamesa Bearda, jak i Nagrodę Julia Child Cookbook Award w 2000 roku.