Chrupiący Kurczak Salsa

Chrupiący Kurczak Salsa
Przepis chrupiący kurczak Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 35 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ser monterey jack, piersi z kurczaka, taco bellâ® & chunky salsa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chrupiący kurczak parmezan z salsą z awokado, Chrupiące Tacos z kurczaka z salsą Habanero, oraz Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Płaszcz kurczaka z mieszanką powłoki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 20 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wierzch z salsą i serem; piec 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn