Chrupiące, Serowe Muszle Taco
Chrupiące, serowe muszle taco wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Na 21 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. 251 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiących, serowych skorupkach Taco, Taco Tuesday: Chrupiące Tacos Z Fasolą I Serem, oraz muszle nadziewane taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą ręcznika papierowego rozprowadź cienką warstwę oleju roślinnego na wewnętrznej stronie formy pierścieniowej. Wytrzyj cienką warstwę oleju na małej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej i umieść na średnim ogniu przez 2 minuty.
Umieść formę pierścienia w środku patelni i posypać bardzo lekką warstwę sera wewnątrz niego. Powinien tworzyć równą warstwę, w której nadal widać czarne dno patelni przebijające się w plamki. Ostrożnie usuń pleśń pierścieniową i odstaw na bok.
Gotować ser, aż przestanie bulgotać i jest nawet złoty brąz w całym, Regulacja ciepła tak, że patelnia jest gorąca, ale nie palenie (nigdy nie należy go powyżej średniej-niskiej). Użyj cienkiej metalowej szpatułki, aby ostrożnie usunąć ser z patelni.
Pracując szybko, zasłoń ser na uchwycie grubej drewnianej łyżki umieszczonej na dwóch przewróconych kubkach i uformuj kształt muszli. Stwardnieje w ciągu kilku sekund.
Przełożyć na talerz do całkowitego ostygnięcia. Powtórz z pozostałym serem, aby uzyskać więcej muszli. Po całkowitym schłodzeniu skorupy te można przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 5 dni. Napełnij według uznania (na przykład miękką jajecznicą lub zwęgloną kukurydzą) i podawaj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.