Chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek

Chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka octu ryżowego, sos sojowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Sól i pieprz przepiórki z tajską sałatką ziołowo-fasolową, Cannellini sałatka fasolowo-jajeczna z chrupiącymi okruchami, oraz Chrupiące Kotlety Z Indyka Z Sałatką Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze przecier imbir z czosnkiem, szalotka, sos sojowy, cukier, ocet ryżowy, pięć przypraw w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść marynatę do zamykanej plastikowej torby, dodać przepiórki i uszczelnić, tłocząc powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Marynować w lodówce przez 2 godziny.
4
W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj pastę z tamaryndowca i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty, zacieranie drewnianą łyżką do rozpuszczenia pasty. Przecedzić puree z tamaryndowca przez grube sito do małej miski, naciskając na ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W średnim rondlu podgrzać olej z pestek winogron, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać czosnek, szalotki i jalapeos i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż czosnek jest lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Dodać cukier granulowany i brązowy cukier i gotować, aż się stopi. Wymieszać puree z tamaryndowca i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
TamaryndTamarynd
9
Zdjąć z ognia i wymieszać w sosie rybnym i suszonych krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki SuszoneKrewetki Suszone
Sos RybnySos Rybny
10
W małej misce, ubić 3 łyżki dżemu chile z sosem sojowym i sokiem z limonki, aby dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
W rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować fasolki wosku, aż będzie krucho-miękka, 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na durszlak i spłukać pod zimną wodą. Osuszyć i pokroić na 1-calowe kawałki, a następnie przenieść do miski. Gotować fasolę z masłem i groszkiem black-Eyed peas przez 1 minutę, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
Fasola WoskowaFasola Woskowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać masło fasola, groch, pomidory, szalotka, kolendra i chile proszku do fasoli wosku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Fasola WoskowaFasola Woskowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
13
Dodać trzy czwarte opatrunku i wrzucić.
14
Ciepło 2 duże Patelnie, aż bardzo gorące.
15
Dodaj 2 łyżki oleju do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Spuścić przepiórki i pat suche; dodać do patelni, piersi w dół, i brązowy na dużym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
17
Ułóż sałatkę na talerzach. Top z przepiórkami i mżawka z pozostałym opatrunkiem.
18
Podawać dżem chile z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
DżemDżem

Składniki

11 funt cukinii,five-spice powderfive-spice powder0(może być lub przeglądać)czysty proszek ancho chileczysty proszek ancho chile2(zima)Azjatycki sos rybnyAzjatycki sos rybny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimrożony groszek czarnooki, rozmrożonymrożony groszek czarnooki, rozmrożony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifasola maślana mrożona, rozmrożonafasola maślana mrożona, rozmrożona2(zima)posiekana kolendraposiekana kolendra4ząbki czosnku, rozbiteząbki czosnku, rozbite8ząbki czosnku, cienko pokrojoneząbki czosnku, cienko pokrojone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojony obrany imbircienko pokrojony obrany imbir2(zima)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory winogronowe, połówkipomidory winogronowe, połówki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej z pestek winogronolej z pestek winogron2(zima)olej z pestek winogronolej z pestek winogron1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier3(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki1(może być lub przeglądać)świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz2largesjalapeños, najlepiej czerwone, sadzone i cienko pokrojonejalapeños, najlepiej czerwone, sadzone i cienko pokrojone2(zima)ocet ryżowyocet ryżowy1szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona2szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona3szalotka, ćwiartkaszalotka, ćwiartka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych2(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych3(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata57Orzechy dowolne (posiekane)pasta tamaryndowa (patrz uwaga)pasta tamaryndowa (patrz uwaga)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali113Orzechy dowolne (posiekane)żółta fasola woskoważółta fasola woskowa11 funt cukinii,mielone suszone krewetki (opcjonalnie)mielone suszone krewetki (opcjonalnie)8przepiórki półbonowateprzepiórki półbonowate
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn