Chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni chrupiące przepiórki z dżemem z Chile i sałatką z trzech fasolek mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka octu ryżowego, sos sojowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Sól i pieprz przepiórki z tajską sałatką ziołowo-fasolową, Cannellini sałatka fasolowo-jajeczna z chrupiącymi okruchami, oraz Chrupiące Kotlety Z Indyka Z Sałatką Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze przecier imbir z czosnkiem, szalotka, sos sojowy, cukier, ocet ryżowy, pięć przypraw w proszku i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść marynatę do zamykanej plastikowej torby, dodać przepiórki i uszczelnić, tłocząc powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Marynować w lodówce przez 2 godziny.
4
W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj pastę z tamaryndowca i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty, zacieranie drewnianą łyżką do rozpuszczenia pasty. Przecedzić puree z tamaryndowca przez grube sito do małej miski, naciskając na ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tamarynd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W średnim rondlu podgrzać olej z pestek winogron, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać czosnek, szalotki i jalapeos i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż czosnek jest lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Dodać cukier granulowany i brązowy cukier i gotować, aż się stopi. Wymieszać puree z tamaryndowca i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda Kremowa
Tamarynd
9
Zdjąć z ognia i wymieszać w sosie rybnym i suszonych krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki Suszone
Sos Rybny
10
W małej misce, ubić 3 łyżki dżemu chile z sosem sojowym i sokiem z limonki, aby dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
W rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować fasolki wosku, aż będzie krucho-miękka, 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na durszlak i spłukać pod zimną wodą. Osuszyć i pokroić na 1-calowe kawałki, a następnie przenieść do miski. Gotować fasolę z masłem i groszkiem black-Eyed peas przez 1 minutę, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Maślana
Fasola Woskowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać masło fasola, groch, pomidory, szalotka, kolendra i chile proszku do fasoli wosku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Maślana
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Fasola Woskowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
13
Dodać trzy czwarte opatrunku i wrzucić.
14
Ciepło 2 duże Patelnie, aż bardzo gorące.
15
Dodaj 2 łyżki oleju do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Spuścić przepiórki i pat suche; dodać do patelni, piersi w dół, i brązowy na dużym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
17
Ułóż sałatkę na talerzach. Top z przepiórkami i mżawka z pozostałym opatrunkiem.