Chrupiące Pieczone Paluszki Rybne Z Sosem Ogórkowo-Koperkowym
Chrupiące pieczone paluszki rybne z sosem ogórkowo-koperkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 290 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz majonez, przyprawy kreolskie, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiące Chrupiące Pieczone Paluszki Rybne Z Sosem Jogurtowym Herbed, Chrupiące paluszki rybne z sosem tatarskim, oraz Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia do pieczenia blachy z silikonową matą do pieczenia lub pergaminem i odstawić. Utwórz pogłębiania stacji poprzez umieszczenie mąki w jednej płytkiej misce, jajka, mleko i 1/4 łyżeczka kreolski przyprawy w drugiej płytkiej misce i panko i pozostałe kreolski przyprawy w trzeciej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Wyjąć i odstawić na bok.Do sosu, połączyć wszystkie składniki razem w małej misce i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.Wyciśnij cytrynowe kliny na ciepłej rybie i polej sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.