Chrupiące nuggetsy rybne z sosem tatarskim
Chrupiące nuggetsy rybne z sosem tatarskim to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli koszernej, panko, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Pieczone Nuggetsy Rybne I Sos Tatarski, Chrupiące pieczone paluszki rybne z sosem tatarskim, oraz Chrupiące pieczone paluszki rybne z domowym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj panko i tymianek na patelnię; gotować 2 minuty lub aż złoty kolor będzie złoty, często potrząsając patelnią.
Połącz mieszaninę panko, sól i pieprz w płytkim naczyniu.
Umieść mąkę w innym płytkim naczyniu.
Połącz 2 łyżki wody i jajka w innym płytkim naczyniu. Pogłębiać ryby w mieszaninie mąki. Zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w mieszaninie panko. Ułóż ryby w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec ryby w 400 przez 12 minut lub do momentu zakończenia.
Połączyć majonez i pozostałe składniki w misce; podawać z nuggetsami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.