Chrupiące małże z sosem migdałowym i Scallion może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Countdown # 3 naleśniki Scallion z chrupiącym indykiem i żurawinowym sosem Hoisin, Crispy Scallion Placki Ziemniaczane, oraz Crispy Scallion Ginger Salmon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wino do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać małże, wymieszać, przykryć i gotować, aż małże się otworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
3
Wyjmij małże na patelnię z rowkiem łyżką, odrzucając wszelkie małże, które się nie otwierają.
Umieść 2 szklanki mąki ryżowej w dużej misce i dodaj wystarczającą ilość wody, aż stanie się lekkie ciasto, o konsystencji ciasta z krepy. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w wysokiej jednostronnej patelni saute, aż osiągnie temperaturę 360 stopni F. przyprawić małże solą i pieprzem, zanurzyć małże w cieście, a następnie smażyć, aż lekko się zrumienią, około 30 do 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pudełko Suszonego Spaghetti
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Umieść ocet, musztardę, czosnek, miód, migdały i szalotki w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej do emulgowania i doprawiaj solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
( 23)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Przenieść vinaigrette do dużej miski, która pomieści wszystkie małże.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.