Chrupiące Kanapki Z Tilapią
Need a pescatariańskie danie główne? Chrupiące kanapki Tilapia może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pomidor, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiąca Tilapia, Chrupiące Tacos Tilapia, oraz Chrupiąca Pieczona Tilapia.
Instrukcje
W małej misce połącz śmietanę i Dijonnaise.
Umieść krakersy w robocie kuchennym; proces, aż drobne okruchy odmierzają 1 szklankę.
Okruchy umieścić w płytkim naczyniu.
Umieść mąkę w innym płytkim naczyniu.
Rybę posypać solą i pieprzem. 1 filet w mące. Zanurzyć w substytucie jajka; pogłębiać w okruchach. Powtórz procedurę z pozostałymi 3 filetami rybnymi, mąką, substytutem jajka i okruchami.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany na każdej połowie 4 rolek; umieścić 1 filet rybny na dolnej połowie każdej rolki. Top każdej porcji z 2 plastry pomidora, 3 plastry cebuli, 1 liść rzymski, i górną połowę rolki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.