Chrupiące ciasto orzechowe dekoracji
Jeśli masz mniej więcej 20 minut spędzić w kuchni, chrupiące ciasto orzechowe dekoracji może być niesamowite lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Ten deser ma 260 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz złoty syrop, masło, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiący Wegetariański Chleb Orzechowy, Chrupiące płatki owocowo-orzechowe, oraz Słodkie i słone chrupiące batony orzechowe.
Instrukcje
Piec Apricot & migdałowe ciasto owocowe (patrz przepis na prawo od tego) lub inne 20-23cm ciasto owocowe, ale wyjąć z piekarnika 10 minut przed końcem czasu gotowania. Zwiększ temperaturę pieca do 200C / 180C wentylator / Gaz
Delikatnie podgrzać złoty syrop i masło w rondlu.
Gdy wszystko jest stopione i cieknące, wymieszać tosty płatkowane migdały, całe migdały blanszowane i mąki. Użyj kilku łyżeczek do kropki mieszaniny na całej górze ciasta, i pop z powrotem w piekarniku na 12-15 minut, aż polewa jest ładnie złoty. Ostudzić, następnie zdjąć z puszki i przykryć boki ładnymi wstążkami. Lekko odkurzyć ciasto z cukrem pudrem do końca.