Chrupiące Azjatyckie Slaw
Chrupiące Azjatyckie Slaw jest a bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 125 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Snow grochu strąki, nasiona sezamu, Ramen zupa z makaronem mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiący łosoś ze skórką z ognistą azjatycką sałatą, Slow Cooker Kalua Kanapki Wieprzowe Z Chrupiącą Azjatycką Sałatką, oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń pakiet smak z mieszanki zupy i rezerwy do innego użytku; crumble makaron.
Umieść makaron i nasiona sezamu na blasze do pieczenia.
Piec w 350, mieszając od czasu do czasu, 4 do 5 minut lub do tosty.
Kapustę, marchewkę i groszek śnieżny pokroić w cienkie paski; umieścić w misce.
Skropić sezamowo-sojowym winegretem, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Posypać makaronem i sezamem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.