Chrupiąca Sałatka z jarmużu i Tofu z kokosem

Chrupiąca Sałatka z jarmużu i Tofu z kokosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 1044 kalorii, 37g białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bardzo jędrne tofu, jarmuż-łodygi i żeberka usunięte, krótkoziarnisty brązowy ryż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z kapusty Tofu z sosem kokosowo-orzechowym, SOS Kokosowo-Orzechowy Z Chrupiącym Tofu, oraz Crispy Tofu & Rice Noodles In Red Curry Coconut Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i ustaw stojaki w dolnej i górnej części piekarnika. W rondlu połączyć ryż z 2 szklankami wody i szczyptą soli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 35 minut, aż ryż będzie miękki.
W małej misce ubić oliwę z oliwek z olejem sezamowym i sosem sojowym.
Przenieść dwie trzecie opatrunku do dużej miski.
Dodać jarmuż, kokos i tofu; wrzucić do herbu, a następnie rozłożyć na 2 obramowane blachy do pieczenia.
Piec przez 25 minut, aż będzie chrupiący. Wymieszać raz lub dwa razy i przesunąć patelnie w połowie pieczenia. Powrót mieszaninę do dużej miski i wrzucić z pozostałym sosem i ryżu. Doprawić solą i podawać od razu.