Chrupiąca Posiekana Sałatka
Chrupiąca posiekana sałatka to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 64 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Chrupiąca Posiekana Sałatka Z Zielonej Fasoli, Chopped Chicken Sandwich With Crunchy Pecan Slaw, oraz Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 6 szklanek posiekanej sałaty rzymskiej, 2 szklanki posiekanego ogórka, 2 szklanki groszku cukrowego (pokrojonego na pół w poprzek), 2 szklanki posiekanego pomidora śliwkowego i 1 szklankę posiekanej zielonej cebuli.
Połączyć 1/4 szklanki octu cydr, 1 1/2 łyżki cukru, 1 łyżka oliwy z oliwek, i 3/4 łyżeczki soli; wymieszać trzepaczką.
Mżawka na sałatkę; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać 3 łyżkami prażonych pokrojonych w plasterki migdałów.