Chrupiąca Pieczona Flądra
Need a pescatariańskie danie główne? Chrupiąca pieczona flądra może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 273 kalorie, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól i pieprz, panko, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Chrupiąca Pieczona Flądra, Pieczona Flądra, oraz Pieczona Flądra Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spód mgły dużego naczynia do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Połączyć panko, parmezan i masło w małej misce i dobrze wymieszać.
Posypać obficie obie strony flądry solą i pieprzem. Ułóż rybę w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Posypać mieszanką panko-parmezan na rybę.
Piec, aż ryba jest gotowane przez i okruchy są złote, o 15 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.