Chrupiąca kałamarnica z czosnkiem, Chile i bazylią

Chrupiąca kałamarnica z czosnkiem, Chile i bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącej kałamarnicy z czosnkiem, Chile i bazylią. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 2436 kalorii, 31g białka, oraz 246g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, kalmary, chile oleju, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią, Smażone kalmary Po ' Boy z awokado i czarnym olejem Chile, oraz Grillowana kałamarnica z sosem Chile i rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko ubite jajka powinny znajdować się w jednej średniej misce, a bułka tarta w innej. Jajka i bułkę tartą przyprawiamy solą i pieprzem. Weź pierścienie kałamarnicy i macki i pokryj je jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
KałamarnicaKałamarnica
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Usuń i pozwól, aby nadmiar jajka kapał, a następnie zwiń kawałki w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(Keebler)(Keebler)
3
Umieść je w jednej warstwie na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W średniej wielkości patelni saute, lekko podgrzać olej chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek i doprawić solą i pieprzem. Uważaj, aby nie brązowy czosnek, ale zamiast pocić go tak, że płyn pojawia się i staje się przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać pokrojony seler i wymieszać, aby wszystko równomiernie pokryć. Gotować przez 1 minutę. Wymieszać z plasterkami cytryny i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
7
Wlać olej do garnka o grubym dnie (lub alternatywnie do frytkownicy).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Podgrzać olej powoli do 375 stopni F. użyj termometru do monitorowania temperatury. Wyłóż blachę do pieczenia ręcznikiem kuchennym, aby osuszyć kałamarnicę po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Gdy będziesz gotowy do podania, Wrzuć kalmary w małych partiach do oleju. Smażyć na chrupiące, obracając z obu stron szczelinową metalową łyżką, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Spuścić je na wyłożonej blasze do pieczenia. Natychmiast doprawić solą i wymieszać z liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Podawać sos czosnkowy z boku lub mżawka na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn