Chrupiąca kałamarnica z czosnkiem, Chile i bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącej kałamarnicy z czosnkiem, Chile i bazylią. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 2436 kalorii, 31g białka, oraz 246g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, kalmary, chile oleju, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią, Smażone kalmary Po ' Boy z awokado i czarnym olejem Chile, oraz Grillowana kałamarnica z sosem Chile i rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Lekko ubite jajka powinny znajdować się w jednej średniej misce, a bułka tarta w innej. Jajka i bułkę tartą przyprawiamy solą i pieprzem. Weź pierścienie kałamarnicy i macki i pokryj je jajkiem.
Umieść je w jednej warstwie na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W średniej wielkości patelni saute, lekko podgrzać olej chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek i doprawić solą i pieprzem. Uważaj, aby nie brązowy czosnek, ale zamiast pocić go tak, że płyn pojawia się i staje się przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać pokrojony seler i wymieszać, aby wszystko równomiernie pokryć. Gotować przez 1 minutę. Wymieszać z plasterkami cytryny i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Skórki Z Cytryny
7
Wlać olej do garnka o grubym dnie (lub alternatywnie do frytkownicy).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Podgrzać olej powoli do 375 stopni F. użyj termometru do monitorowania temperatury. Wyłóż blachę do pieczenia ręcznikiem kuchennym, aby osuszyć kałamarnicę po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Gdy będziesz gotowy do podania, Wrzuć kalmary w małych partiach do oleju. Smażyć na chrupiące, obracając z obu stron szczelinową metalową łyżką, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Spuścić je na wyłożonej blasze do pieczenia. Natychmiast doprawić solą i wymieszać z liśćmi bazylii.