Chrupiąca kanapka z sumem Curry z Chili-limonką może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 530 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 116 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sos rybny, cukier, kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę ryżową można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Mąki Ryżowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ozark Sum kanapka z ciepłą patelnią Slaw, Tacos z suma z Kolendrową limonką i sosem śmietanowym Chipotle, oraz Chrupiąca Kanapka Rybna Z Ananasem Slaw.
Instrukcje
1
Do Slaw: ubić razem olej rzepakowy, sok z limonki, sos rybny, cukier i sambal w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sos Rybny
1 Truskawka Bez łuski
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj rozdrobnione kapusty i kolendry i wrzucić do połączenia. Odstawić do lodówki, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1
Połącz curry w proszku, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w małej misce, a następnie posyp ze wszystkich stron filetów sumowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść mąkę ryżową w płytkim naczyniu, a następnie zanurz filety z Suma w mące ryżowej, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Mąka Ryżowa
3
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść filety z suma na patelni, pracując partiami, jeśli to konieczne. Sum smażyć, aż będzie chrupiący i złocisty, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Usmażone sumy przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i natychmiast doprawić solą i pieprzem. Powtarzaj, aż wszystkie ryby zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sum
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Podzielić chleb na 4 równe kawałki, a następnie podzielić każdy na pół poziomo. Podziel slaw między 4 dolnych połówek chleba, a następnie umieść kawałek sumy na każdej kanapce. Wierzch z pozostałymi połówkami chleba i podawać z klinami limonkowymi do wyciskania na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Sum
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.