Chrupiąca Jesienna Sałatka Jarzynowa
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Chrupiąca Jesienna sałatka jarzynowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka fasoli, żarówka kopru włoskiego, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Warzywna, Chrupiąca Sałatka Warzywna, oraz Chrupiące Jesienne Jabłko Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sałatkę, pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach i szoruj szczotką.
Buraki umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Drenaż; cool. Obetnij korzenie buraków i zetrzyj Skórki.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Odstawić.
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie przez 4 minuty lub do chrupkości-przetargu.
Fasolę odcedzić i opłukać pod zimną wodą i dobrze osuszyć.
Połącz fasolę, seler, cebulę kopru włoskiego i posiekany szczypiorek w dużej misce.
Aby przygotować dressing, połącz jogurt z pozostałymi składnikami i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Wlać na mieszaninę zielonej fasoli, podrzucając do herbu. Podzielić buraki równomiernie między 6 talerzy sałatkowych; top każdej porcji z 1 szklanki mieszanki fasoli.