Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj chrupiące brzoskwinie i maliny. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka brązowego cukru, płatki owsiane do szybkiego gotowania, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 31 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brzoskwiniowo-Malinowy Chrupiący, Raspberry Peach Crisp, oraz Raspberry Peach Crisp.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło wewnątrz 10 przez 15 przez 2 1/2-calowe owalne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Zanurz brzoskwinie we wrzącej wodzie na 30 sekund, a następnie umieść je w zimnej wodzie. Obrać brzoskwinie i pokroić w grube kliny i umieścić je w dużej misce.
Dodaj skórkę pomarańczową, 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1/2 szklanki brązowego cukru i 2 łyżki mąki. Dobrze rzucaj. Delikatnie wymieszać z malinami. Pozostawić mieszaninę na 5 minut. Jeśli jest dużo płynu, dodaj jeszcze 1 łyżkę mąki.