Chrupiąca Wieprzowina Po Japońsku

Chrupiąca Wieprzowina Po Japońsku
Chrupiąca wieprzowina po japońsku to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.53 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, wino ryżowe, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące Smażone Drobiowe Przysmaki Po Japońsku, Japanese Style Pork BBQ-wieprzowina Yakiniku, oraz Pieczona wieprzowina po włosku z chrupiącym krakingiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić wieprzowinę solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wymieszać wino ryżowe i 1 łyżeczkę imbiru i rozprowadzić na wieprzowinie. Ułóż wieprzowinę i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Ogórki obrać, ćwiartować i posadzić; pokroić w 4-calowe włócznie. Wymieszać z cukrem i octem. Tost płatki pieprzu z 1 łyżka soli na patelni na średnim ogniu, o 4 protokół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Jajka ubić z 1/2 szklanki wody w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieść panko i skrobię kukurydzianą w 2 oddzielnych płytkich miseczkach. Każdy kawałek wieprzowiny obtoczyć w skrobi kukurydzianej, zanurzyć w jajku, a następnie zalać panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Ciepło 1/4 cala oleju arachidowego w dużej patelni na dużym ogniu. Wieprzowinę smażyć partiami na złoty kolor, 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Osuszyć na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu.
8
Ogórki posypać odrobiną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Wymieszać sos tonkatsu i pozostałą 1/2 łyżeczki imbiru w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Wieprzowinę podawać z ogórkami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
11
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn