Christmas Finger Jello

Christmas Finger Jello
Christmas Finger Jello jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka żelatyny knox, galaretka z limonki, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwone, białe i niebieskie galaretki na palce, Cathedral ' s window (vel Christmas jello), oraz Walentynkowa wersja Okna katedry (Boże Narodzenie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po pierwsze: zorganizuj się! Posiadanie czajnika z wodą pomaga, podobnie jak posiadanie co najmniej dwóch lub trzech misek do mieszania i kilku szklanych miarek. To działa szybciej, jeśli masz cały sprzęt gotowy!Po drugie: spryskaj Pyrex 9 x 13 cali sprayem do gotowania, a następnie delikatnie wytrzyj ręcznikiem papierowym, aby usunąć nadmiar.Kolorowe warstwy galaretki: jedną warstwą na raz, wymieszać 1 kopertę żelatyny Knox z 1/4 szklanki zimnej wody w małej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Dodaj 1 szklankę wrzącej wody, a następnie 1 pudełko czerwonej lub zielonej galaretki. Delikatnie zamieszaj, aby połączyć, aby pęcherzyki nie tworzyły się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Wstawić do lodówki na 10-15 minut, lub do momentu, aż zestaw. Pomiędzy każdą kolorową warstwą wlej kremową warstwę.Kremowe białe warstwy: * * * Uwaga: poniższa mieszanka wystarcza na prawie trzy kremowe warstwy. Będziesz potrzebował dwóch partii, zanim wszystko się skończy. done.In mała szklana miarka, środek 1/2 szklanki zimnej wody. Wymieszać w 2 kopertach zwykłej galaretki i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
Mleko skondensowane słodzone wlać do średniej wielkości miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Dodaj 1 szklankę wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
7
Wlać rozpuszczoną mieszaninę żelatyny do skondensowanej mieszaniny mleka, a następnie dodać kolejną 1/2 szklanki wrzącej wody. Po zużyciu całej kremowej mieszanki powtórz poniższą metodę, aby przygotować kolejną partię. Instrukcja: zacznij od nalania czerwonej warstwy na dno patelni. Patelnię włożyć do lodówki na 10-15 minut, aż się ustawi. Podczas ustawiania wymieszaj pierwszą partię kremowej mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
8
Wyjmij patelnię z lodówki i wlej trochę więcej niż 1/3 kremowej mieszaniny (lub tyle, aby pokryć pierwszą kolorową warstwę.) Patelnię włożyć do lodówki na 10-15 minut, aż się ustawi. Podczas ustawiania wymieszaj kolejną kolorową warstwę. Powtórz proces kolorowej warstwy zieloną warstwą, a następnie kolejną kremową warstwą. Kiedy skończysz, powinieneś mieć, zaczynając od dołu: RedWhite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
9
Zielony
10
Biały
11
RedWhite
12
Zielony
13
Biały
14
RedNote, że musisz wymieszać drugą partię kremowej warstwy w połowie procesu, aby upewnić się, że masz wystarczająco dużo dla środkowej warstwy. W przypadku kolorowych warstw, po prostu wymieszaj je tuż przed ich potrzebą (gdy poprzednia warstwa schładza się w lodówce). Gdy wszystkie warstwy są na patelni, schłodzić przez Dobre 2 godziny, aby całkowicie ustawić wszystko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
15
Pokroić w małe kwadraty i służyć ' em jako przekąski!
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn