Chorizo-Ananasowe Nachos
Przepis Chorizo-ananasowe Nachos jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 1228 kalorii, 51g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać krem, kolendra, jalapeño chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo Nachos, Chorizo I Manchego Nachos, oraz Chorizo Veggie nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Chipsy tortilla rozprowadzić równomiernie na dużej patelni do pieczenia z boku. Top chips z 1 szklanką rozdrobnionego sera Monterey Jack. Odstawić.
W małej misce, wrzucić razem pokrojony w kostkę pomidor, połowę pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli i 1 pokrojony w kostkę jalapeño chile. Odstawić.
Ciepła 10-calowa patelnia na średnim ogniu.
Dodaj pozostałą pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę, jalapeño chile i pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę. Gotować 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Zwiększyć ciepło do wysokiej; dodać chorizo, i gotować około 10 minut lub aż ciemnobrązowy i gotowane przez.
Usuń z ognia, i mieszanka łyżka nad wióry.
Posypać pozostałym serem Monterey Jack i serem mozzarella na frytki.
Piec około 10 minut lub do rozpuszczenia sera. Top z posiekanym ananasem i zarezerwowaną mieszanką pomidorową.
Posypać kolendrą i odrobiną soku z limonki. Pojedyncze porcje najlepiej z kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.