Chopped - Bakłażan Relish

Chopped - Bakłażan Relish
Chopped - bakłażan Relish może być tylko przystawką, której szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bakłażany, pieprz, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Posiekany pomidorowy smażony czosnek i kapary, Bakłażan Relish, oraz Granat Bakłażan Relish.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Bakłażany przebić kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
3
Umieść bakłażany na blasze do pieczenia i piec w 400 przez 40 minut lub do miękkości (bakłażany powinny być miękkie, ale wystarczająco twarde, aby je posiekać).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Każdy bakłażan pokroić wzdłuż na ćwiartki; dobrze odcedzić. Obrać bakłażana; posiekać miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
5
Połączyć posiekany bakłażan i pozostałe składniki w średniej misce; wymieszać mieszaninę delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn