Choctaw Catfish

Choctaw Catfish
Choctaw Catfish to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 455 kalorii, 26g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Mieszanka przypraw stek, filety Sum, sól cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Masala Sumowa, Ciasta Sumowe, oraz Zupa Sumowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce umieścić filety z Suma w maślance. Przykryć i marynować w lodówce 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
MaślankaMaślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę kukurydzianą, sól cebulową i przyprawę do steków. Pojedynczo odcedzić filety z Suma i umieścić w worku, aby pokryć mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
Sól CebulowaSól Cebulowa
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Smażyć każdy filet 7-10 minut na stronę, lub do momentu, gdy zewnętrzna strona będzie lekko rumiana, a miąższ będzie łatwo płatkowany widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn