Chocolate-Peanut Butter Crunch Pops
Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, półsłodką czekoladę Piekarską, płatki ryżowe Krispies® Kellogg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chocolate-Peanut Butter Crunch Pops, Chocolate Peanut Butter Kit Kat Crunch Bars, oraz Czekolada Masło Orzechowe Crunch Lody.
Instrukcje
Wymieszać masło orzechowe, masło i cukier w dużej misce do wymieszania.
Dodać płatki; dobrze wymieszać.
Kształt na 18 (1-1 / 2-calowe) kulki. Włóż lizak do środka każdej piłki. Zamrażać 10 min. Kulki zanurz w roztopionej czekoladzie.
Umieść w jednej warstwie na woskowanej, pokrytej papierem blasze do pieczenia.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.