Chocolate Kahlúa Macadamia Madness
Chocolate Kahlúa Macadamia Madness to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 56 minut. Jeśli masz natychmiastowe granulki espresso, masło, ganache i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, Sernik Kahlua z czekoladowym sosem Kahlua (niskowęglowodanowy i bezglutenowy), oraz Kahlúa budyń chlebowy z sosem Kahlúa z białej czekolady.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz kęsy czekoladowe i masło; gotuj na średnim ogniu, aż się stopią, często mieszając. Odstawić; lekko ostudzić.
W średniej misce ubijamy jajka i kolejne 3 składniki.
Dodaj roztopioną mieszaninę czekolady, kakao i następne 4 składniki; mieszaj, aż dobrze się połączą.
Wlać do lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do zestawu. Schłodzić na drucianym stojaku 30 minut. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni i uwolnij boki.
Rozłóż wierzch ciasta Ganache, pozwalając mu spływać po bokach. Przykryć luźno i schłodzić 8 godzin. Przechowywać w lodówce.
* Jeśli nie możesz znaleźć instant espresso granules lub pragniesz bardziej subtelnego smaku kawy, zastąp instant coffee granules granulkami instant espresso.