Chocolate Gingerbread Men
Czekoladowe pierniki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 111 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jajko, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady, Czekoladowe babeczki piernikowe z lukrem z białej czekolady, oraz Gingerbread Hot Chocolate dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła lub w żaroodpornej misce nad gotującą się wodą, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce przesiać razem mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić. W dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło, brązowy cukier, biały cukier, imbir, cynamon, goździki i gałka muszkatołowa, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, o 2 protokół.
Dodaj melasę, jajko i roztopioną czekoladę i kontynuuj bicie na średniej prędkości przez dodatkowe 2 minuty. Na niskiej prędkości, powoli dodać suche składniki i wymieszać tylko do połączenia.
Przenieść ciasto na płaską powierzchnię i spłaszczyć na dysk. Przykryć folią i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do 5 dni.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie arkusze cookie z pergaminem.
Podziel schłodzone ciasto na cztery równe ćwiartki, pozostawiając trzy ćwiartki w lodówce. Lekko mąkę płaską powierzchnię roboczą i rozwałkować jeden kawałek ciasta na grubość około 1/8 cala. Używając małego (od 2 do 2 1/2 cala) foremki do ciastek z piernika, Wytnij jak najwięcej ciastek.
Umieść ciasteczka na przygotowanych arkuszach ciasteczek, w odległości około 1 cala od siebie. Zbierz wszystkie resztki ciasta do kulki i umieść w lodówce. Wyjmij kolejną ćwiartkę ciasta i kontynuuj rozwałkowywanie ciasta i krojenie ciastek, aż całe ciasto zostanie wykorzystane.
Piec ciasteczka przez 8 do 10 minut, aż lekko podniesione. Za pomocą szpatułki Usuń ciasteczka z arkuszy ciasteczek, przenosząc do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.