Chocolate Dipped Tuile"Cigarettes"
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać czekoladowe zanurzone Tuile" papierosy " spróbować. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 56 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 66 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cynamonowa Czekolada"Papierosy", Papierosy Fetan I Mięta, oraz Miski Tuile.
Instrukcje
W średniej misce ubić cukier, mąkę i sól do połączenia. Wymieszaj masło, wanilię i białka, aż będą gładkie. Schłodzić do zgęstnienia, około godziny.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia z nieprzywierającą wkładką do pieczenia w stylu silpat (patrz uwaga powyżej).
Rozłóż 2 lub 3 skąpe porcje wielkości łyżki stołowej ciasta na 4-przez 6-calowy owal. Ciasto powinno być równomiernie rozłożone i powinno być praktycznie przezroczyste.
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, a środek jest słaby złoty kolor (nie blady).
Wyjąć patelnię z piekarnika. Użyj przesuniętej szpatułki, aby natychmiast usunąć jeden tuile z patelni i umieścić na dolnej powierzchni roboczej w dół.
Natychmiast zwinąć tuile do tak ciasnego cylindra, jak to możliwe, od krótkiego końca, palcami i dłonią, uważając, aby się nie poparzyć. Przytrzymaj przez sekundę, aby ustawić, a następnie odstawić do ostygnięcia. Powtórz z pozostałymi tuilami. Jeśli tuiles ostygnie i stanie się zbyt kruchy, aby zwinąć, wróć na krótko do piekarnika, aby zmiękczyć. Powtórz z pozostałym ciasto.
Zanurz koniec każdego tuile w czekoladzie, zanurz w posypce i ustaw na tacy wyłożonej pergaminem. Przechowywać w lodówce, aby ustawić czekoladę.
Podawać w temperaturze pokojowej.