Chocolate Dipped Tuile"Cigarettes"

Chocolate Dipped Tuile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać czekoladowe zanurzone Tuile" papierosy " spróbować. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 56 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 66 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cynamonowa Czekolada"Papierosy", Papierosy Fetan I Mięta, oraz Miski Tuile.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić cukier, mąkę i sól do połączenia. Wymieszaj masło, wanilię i białka, aż będą gładkie. Schłodzić do zgęstnienia, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia z nieprzywierającą wkładką do pieczenia w stylu silpat (patrz uwaga powyżej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Rozłóż 2 lub 3 skąpe porcje wielkości łyżki stołowej ciasta na 4-przez 6-calowy owal. Ciasto powinno być równomiernie rozłożone i powinno być praktycznie przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, a środek jest słaby złoty kolor (nie blady).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wyjąć patelnię z piekarnika. Użyj przesuniętej szpatułki, aby natychmiast usunąć jeden tuile z patelni i umieścić na dolnej powierzchni roboczej w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Natychmiast zwinąć tuile do tak ciasnego cylindra, jak to możliwe, od krótkiego końca, palcami i dłonią, uważając, aby się nie poparzyć. Przytrzymaj przez sekundę, aby ustawić, a następnie odstawić do ostygnięcia. Powtórz z pozostałymi tuilami. Jeśli tuiles ostygnie i stanie się zbyt kruchy, aby zwinąć, wróć na krótko do piekarnika, aby zmiękczyć. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Zanurz koniec każdego tuile w czekoladzie, zanurz w posypce i ustaw na tacy wyłożonej pergaminem. Przechowywać w lodówce, aby ustawić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn