ChocoFlan
ChocoFlan może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 234 kalorie . Za 38 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup mieszankę do ciasta czekoladowego, krem knudsen®, jajka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 45 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 11% . Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Wypróbuj Chocoflan , ChocoFlan i Chocoflan, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
ROZgrzej piekarnik do 191°.
Wlać sos karmelowy do rondelka z rurką o pojemności 12 szklanek i spryskanego sprayem kuchennym. Zmiksuj w blenderze skondensowane mleko, serek śmietankowy, 4 jajka, wanilię i cukier na gładką masę.
UBIJ mieszankę ciasta, wodę, olej i pozostałe jajka za pomocą miksera, aż się połączą.
Dodaj śmietanę; Dobrze wymieszać.
Wlać karmel do rondelka; delikatnie nałóż mieszaninę ciasta na ciasto. Przykryj patelnię folią spryskaną sprayem kuchennym, stroną spryskaną do dołu.
Umieścić w większej patelni.
Dodaj tyle wody do większej patelni, aby sięgała do połowy wysokości miski z rurką.
PIECZ 1-1/2 godziny lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Całkowicie ostudzić na patelni ustawionej na kratce. Przechowywać w lodówce 2 godziny. Poluzuj deser z boku patelni; przełożyć na talerz.
Podawaj deser z dodatkiem COOL WHIP.