Chleb Z Rodzynkami Bananowymi
Chleb z rodzynkami bananowymi wymaga około 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis bezmleczny i wegetariański serwuje 16 i kosztuje 24 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, banan, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Chleb Z Rodzynkami Bananowymi, Chleb Z Rodzynkami Bananowymi, oraz Chleb Bananowy Z Rodzynkami.
Instrukcje
Na patelni Maszyny do chleba umieść pierwsze dziewięć składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skorupy i rozmiar bochenka, jeśli jest dostępny.
Piec zgodnie ze wskazówkami Maszyny do chleba(sprawdzić ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodać 1 do 2 łyżek wody lub mąki). Tuż przed ostatecznym ugniataniem (maszyna może to sygnalizować dźwiękowo), dodaj rodzynki i orzechy włoskie.