Chleb Z Dyni Owsianej

Chleb Z Dyni Owsianej
Chleb z dyni owsianej może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 291 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, oleju roślinnego, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Śniadaniowe Z Dyni Owsianej, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) i lekko nasmaruj 2 patelnie bochenkowe, rozmiar 8 1/2x4 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać olej, jajka i dynię w dużej misce. Wymieszać z białym i brązowym cukrem, proszkiem do pieczenia, solą, cynamonem, goździkami i gałką muszkatołową i dobrze wymieszać. Ubić w mące i 1 1/2 szklanki owsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych, a wierzch posypać pozostałą 1/4 szklanki owsa. Lekko wcisnąć owies do górnej części ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek bochenka wyjdzie czysta, 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ostudzić na 15 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn