Chleb Z Cukinią Jagodową
Chleb z cukinią jagodową to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, mąka, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Z Cukinią Jagodową, Chleb Z Cukinią I Jagodami, oraz Chleb Z Cukinią Jagodową.
Instrukcje
W misce wymieszać cukinię, cukier, olej, jogurt i jajko.
Mąkę, sodę, proszek do pieczenia, sól i cynamon wymieszać w misce.
Wymieszać mokre i suche składniki.
Wymieszać z jagodami i orzechami pekan.
Wlać ciasto do natłuszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż wykałaczka wciśnięta w środek wyjdzie czysta, około 50-70 minut.