Chleb z cukinią jagodową to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, mąka, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Z Cukinią Jagodową, Chleb Z Cukinią I Jagodami, oraz Chleb Z Cukinią Jagodową.
Instrukcje
1
W misce wymieszać cukinię, cukier, olej, jogurt i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mąkę, sodę, proszek do pieczenia, sól i cynamon wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego