Chleb pszenny z siemieniem lnianym
Chleb pszenny z nasionami lnu jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę chlebową, mleko w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarniste, lniane i miodowe naleśniki, Karmelizowana cebula, Pesto Macadamia na pszennych sieciach lnu Pizza Crus, oraz Chleb Lniany Makowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl; naciśnij Start.