Chleb Kukurydziany Rozmarynowy
Chleb kukurydziany z rozmarynem może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę chleba kukurydzianego, kukurydzę pełnoziarnistą, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb kukurydziany-SOS morelowy z rozmarynem, Maszyna Do Chleba Chleb Ziemniaczano-Rozmarynowy, oraz Bułeczki Kukurydziane Z Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. lekko płaszcz 13-na-9-calowy patelni do pieczenia w sprayu i odstawić. Wymieszać wszystkie składniki razem. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec 25 minut lub tylko do złotego.
Wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. Gdy ostygnie, pociąć wzdłuż na 3 paski, a następnie w poprzek na ćwiartki.
Wytnij każdy kwadrat na 2 Trójkąty. (Chleb kukurydziany można zrobić z wyprzedzeniem do tego punktu.
Wyjąć z patelni, zawinąć w folię i zamrozić do 3 miesięcy.) Podawać, rozmrozić i podgrzać w folii w piekarniku 163° przez 10 minut lub aż się nagrzeje.
Oszczędność czasu: nie musisz piec od podstaw. Lekarz codzienna mieszanka kukurydziano-chlebowa, aby pomóc jej osiągnąć status wakacyjny.