Chleb kantalupowy z Pralinową glazurą to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten chleb ma 500 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, jajka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Kantalupa Bruschetta z balsamicznym szkliwem Modena, Pralinki Jabłkowe Chleb, oraz Pralinowy Budyń Chlebowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmaruj i mąka dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
W dużej misce ubić jajka, warzywa, cukier, wanilia i kantalupa. W osobnej misce przesiać mąkę, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i imbir. Wymieszać mieszaninę mąki w mieszaninę kantalupy; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Kantalupa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. W międzyczasie połączyć margarynę i brązowy cukier. Kuchenkę mikrofalową przez 3 minuty, mieszając w odstępach 1-minutowych; wymieszać w orzechach pekan.