Chleb jogurtowo-Cukiniowy z orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba jogurtowo-Cukiniowego z orzechami włoskimi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb jogurtowo-Cukiniowy z orzechami włoskimi, Chleb jogurtowo-cukiniowy z orzechami włoskimi, oraz Cukinia chleb bananowy z orzechami włoskimi i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąka 9-na-4 1/2-calowy metalowy bochenek patelni.
Rozłóż połówki orzecha włoskiego na talerzu i tosty przez około 8 minut, aż będą pachnące.
Prażone orzechy włoskie przełożyć na deskę do krojenia i grubo posiekać, a następnie zamrozić na 5 minut do ostygnięcia.
W dużej misce ubić mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W średniej misce wymieszaj cukier z jajkami, olejem roślinnym i jogurtem beztłuszczowym.
Dodaj mokre składniki do suchych składników wraz z startą cukinią i prażonymi orzechami włoskimi i mieszaj, aż ciasto będzie równomiernie nawilżone. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez około 1 godzinę i 10 minut, aż Bochenek wzrośnie i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw bochenek do ostygnięcia na półce na 30 minut przed wyjmowaniem i podawaniem.