Chleb Herbaciany Cytrynowo-Wiśniowy
Chleb z herbatą cytrynowo-wiśniową może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz białko jaja, soda oczyszczona, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodki miękki chleb wiśniowy z glazurą wiśniowo-migdałową, Tajska Mrożona Herbata, oraz Long Island Iced Tea.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. smar 8-x 4-calowy bochenek patelni.
W misce ubić mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce ubić maślankę, olej, białko jaja i skórkę z cytryny do wymieszania.
Dodać do mieszanki mąki, wraz z wiśniami i wymieszać.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta (45-50 minut). Schłodzić na patelni przez 10 minut, następnie przełożyć na stojak z drutu i całkowicie ostudzić.