Chleb Dyniowy Bezglutenowy

Chleb Dyniowy Bezglutenowy
Chleb dyniowy bezglutenowy to bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz dynię, mielony imbir, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Dyniowy Bezglutenowy, Chleb Dyniowy Bezglutenowy, oraz Chleb Dyniowy Bezglutenowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar dno tylko 9x5-cala lub 8x4-cala bochenek patelni z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chipsów czekoladowych, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec 9-calowy Bochenek 55 do 65 minut, 8-calowy Bochenek 60 do 70 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni do regału chłodzącego. Schłodzić około 2 godzin przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn