Chleb do pizzy z pieczonymi pomidorami
Przepis Pizza chleb z pieczonych pomidorów może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 17 minut. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 17. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Biała Pizza z pieczonymi pomidorami, Francuska Pizza chlebowa z Pesto i suszonymi pomidorami, oraz Pizza po Rzymsku z pieczonymi pomidorkami Cherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W dużej misce wrzucić pomidory z kolejnymi 3 składnikami; rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia 12x8 cali.
Piec 1 godzinę; ostudzić. Pomidory grubo posiekać, zastrzegając wszelkie soki.
Brązowa kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu; odcedzić, jeśli to konieczne. Szpinak wymieszać; gotować na średnim ogniu 2-3 min. lub tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj pomidory, soki i 2 łyżki. Parmezan.
Ułożyć chleb, pokroić boki w górę, na blasze do pieczenia; na wierzch połowę mozzarelli. Przykryć mieszanką kiełbas.
Piec 12 min.; wierzch z pozostałą mozzarellą i parmezanem.
Piec 8 min. albo aż mozzarella się roztopi.