Chleb czosnkowy

Chleb czosnkowy
Chleb czosnkowy to wegetariański przepis laktoovo na 6 porcji. Za 1,3 dolara za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 248 kalorii , 7 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i kup paprykę, chleb ciabatta, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 20 minut . Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 32% . Ta ocena nie jest tak wybitna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą szynką prosciutto oraz grzankami z rozmarynem i czosnkiem , Chleb czosnkowy z mozzarellą i Brokuły z podsmażoną bułką tartą i czosnkiem .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek
3
Umieść czosnek w misce robota kuchennego i miksuj, aż będzie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Pizzocheri (patrz Przepis Podstawowy)Przepis Pizzocheri (patrz Przepis Podstawowy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Czosnek, 2 Rozgniecione, 1 Cały OdłożonyCzosnek, 2 Rozgniecione, 1 Cały Odłożony
4
Dodaj pietruszkę, oregano, sól i pieprz i miksuj dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżo Startego Parmezanu I Więcej Do Smaku1/2 Szklanki świeżo Startego Parmezanu I Więcej Do Smaku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Rozgrzej oliwę z oliwek w średniej wielkości patelni i dodaj mieszankę czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Przepis Pizzocheri (patrz Przepis Podstawowy)Przepis Pizzocheri (patrz Przepis Podstawowy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie, Woskowe Ziemniaki, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 Cala2 średnie, Woskowe Ziemniaki, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
6
Zdejmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie, Woskowe Ziemniaki, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 Cala2 średnie, Woskowe Ziemniaki, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
7
Przekrój chleb ciabatta na pół w poziomie i posmaruj masłem jedną połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
8
Rozłóż mieszankę czosnkową na drugiej połowie chleba i złóż połówki razem. Zawiń chleb w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Pizzocheri (patrz Przepis Podstawowy)Przepis Pizzocheri (patrz Przepis Podstawowy)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Włóż chleb do piekarnika i piecz przez 5 minut. Otwórz folię i piecz przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn