Chleb Czekoladowo-Orzechowy
Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, jajka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajka, czekoladę i wanilię; dobrze wymieszać.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodać do kremowanej mieszaniny na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu. W razie potrzeby wymieszać orzechy.
Wlać do czterech natłuszczonych 5-in. x 3-po. x 2-po. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.