Chleb Bazyliowo-Czosnkowy

Chleb Bazyliowo-Czosnkowy
Chleb bazyliowo-czosnkowy jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka czosnku w proszku, masło, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Czosnkowy Bazyliowy, Czosnek Bazylia Chleb, oraz Chleb Czosnkowy Bazyliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 1/4 szklanki roztopionego masła, 1 łyżeczka suszonej bazylii i 1/4 łyżeczki czosnku w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Gorąca Woda (100°F)Gorąca Woda (100°F)
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
2
Wytnij włoski bochenek chleba o wadze 6 uncji na pół poziomo; ściąć boki równomiernie mieszaniną masła. Owinąć Bochenek w folię aluminiową i piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn