Chleb Bazyliowo-Czosnkowy
Chleb bazyliowo-czosnkowy jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka czosnku w proszku, masło, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Czosnkowy Bazyliowy, Czosnek Bazylia Chleb, oraz Chleb Czosnkowy Bazyliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 1/4 szklanki roztopionego masła, 1 łyżeczka suszonej bazylii i 1/4 łyżeczki czosnku w proszku.
Wytnij włoski bochenek chleba o wadze 6 uncji na pół poziomo; ściąć boki równomiernie mieszaniną masła. Owinąć Bochenek w folię aluminiową i piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do całkowitego ogrzania.