Chleb Bananowy Z Masłem Orzechowym JIF®
Need a wegetariański posiłek poranny? Chleb bananowy Jif ® Peanut Butter może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 25 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier granulowany, proszek do pieczenia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Chleb Bananowy: Nazywamy To Chlebem Savannah, Masło Orzechowe Chleb Bananowy, oraz Masło Orzechowe Chleb Bananowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. smar 9 x 5 x 3-calowy bochenek patelni.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Dodaj banana, masło orzechowe, mleko, olej rzepakowy i jajko. Beat ze średnią prędkością miksera elektrycznego, skrobanie boków i dna miski.
Wymieszać aż do wymieszania.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 60 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. (Po 45 minutach luźno przykryć wierzch folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.)
Ostudzić 10 minut na patelni.
Wyjmij do regału chłodzącego.