Chińsko-Hawajskie "Grillowane" Żeberka

Chińsko-Hawajskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chińsko-Hawajskich "grillowanych" żeberek. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka goździka czosnku, średnio wytrawnego sherry, sosu sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hawajskie Grillowane Żeberka, Chińskie Żeberka Z Grilla, oraz Chińskie Grillowane Żeberka Dziecięce.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier, sos sojowy, ketchup, Sherry i sól w misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Zalać marynatę na patelnię, następnie dodać czosnek, imbir i żeberka, obracając żeberka, aby pokryć marynatą. Marynować, przykryć i schłodzić, obracając od czasu do czasu, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Dno linii brojlerów z folią, a następnie ułóż żebra, zaokrąglone boki w górę, na stojaku brojlerów, zastrzegając marynatę do fastrygowania (Odrzuć czosnek i imbir). Piec w środku piekarnika, fastrygowanie marynatą co 20 minut (nie smażyć podczas ostatnich 10 minut gotowania), aż żeberka będą miękkie i glazura jest dobrze rumiane, o 1 3/4 godziny. Niewykorzystana marynata należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
GlazuraGlazura
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Odstawić Stojaki na 5 minut, a następnie pokroić w pojedyncze żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
1
Żeberka można marynować do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn